Uw amateurwedstrijd op professionele wijze vastgelegd

Onze diensten

Onze diensten variëren van het opnemen van amateurvoetbalwedstrijden (vriendschappelijke-, competitie- en bekerwedstrijden) met meerdere cameraposities tot spelersportretten (bijvoorbeeld ten behoeve van scoutingsbureau’s). Maar ook voetbaltoernooien en andere voetbalevents filmen wij met ons team. Bekijk hieronder onze diensten.

Voetbalproducties
Voetbalproducties

Wilt u een blijvende herinnering aan een spannende kampioenswedstrijd of derby? Of wilt u het spel van uw teams analyseren? Moonen Movies filmt, monteert en produceert op professionele wijze uw amateurvoetbalwedstrijd. U ontvangt een volledig gemonteerde digitale video waarin in een samenvatting van acht tot tien minuten de hoogtepunten van de wedstrijd worden weergegeven. Wij voorzien de samenvatting van passende muziek en duidelijke graphics zoals de opstellingen van beide teams en de (tussen)standen.

Standaard werken wij met een middencamera en twee doelcamera’s zodat de acties vanuit verschillende standpunten vastgelegd en weergegeven kunnen worden.
Wij leggen de wedstrijd op objectieve wijze vast met een correcte weergave van de werkelijkheid. Binnen 24 uur krijgt u al de eerste beelden van de doelpunten toegezonden. De volledige gemonteerde samenvatting ontvangt u binnen een week na de wedstrijd.

Behalve de samenvatting kunt u beschikken over alle gemaakte filmbeelden van de wedstrijd. Hiermee kan het team of de trainer de volledige wedstrijd analyseren.

Maatwerk verslag
Maatwerk verslag

Een spelers- of trainersinterview maakt uw verslag nét iets persoonlijker. Ook is het mogelijk om het verslag uit te breiden met sfeerbeelden van de dug-out, de coach en een voor- of nabeschouwing. Naast de reguliere cameraopstellingen bieden wij de mogelijkheid om een drone in te zetten, mits lokale regelgeving dit toestaat. We kunnen uw wedstrijdverslag volledig op uw wensen afstemmen.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat contact met ons op.

Spelersportret
Spelersportret

Wilt u zich als speler onder de aandacht brengen van trainers en clubs? Dan is een individueel spelersportret een uitstekend middel om uw talent en vaardigheden op het veld op professionele wijze te demonstreren. Enkele van onze portretten hebben al mogen leiden tot een contract als profvoetballer.

Vooraf overleggen we welke acties u graag in beeld gebracht wilt hebben en welke camerastandpunten we kiezen. De duur van een spelersportret varieert van tien tot vijftien minuten, maar afwijkende tijdsduren zijn mogelijk.

Gesponsorde video
Gesponsorde video

Veel verenigingen moeten op de kleintjes letten. Wij denken graag met u mee om de kosten voor de vereniging zo laag mogelijk te houden. Wij bieden daarom de mogelijkheid om in de video logo’s of filmshots van sponsoren op te nemen. Als tegenprestatie kan de sponsor (een deel van) de kosten van de productie dragen. De contacten met de sponsor(en) regelt u, de rest doen wij.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Livestreams (óók voor jeugdwedstrijden)
Livestreams (óók voor jeugdwedstrijden)

Sinds kort verzorgt Moonen Movies ook livestreams van voetbalwedstrijden. Zeker in tijden dat er geen bezoek wordt toegelaten bij wedstrijden of om supporters op afstand ook de wedstrijd live te laten meemaken kan een livestream een oplossing zijn.
Moonen Movies plaatst de beelden rechtstreeks op haar YouTubekanaal waardoor iedereen in staat is om de wedstrijd op afstand te volgen. Uiteraard is er ruimte om sponsoren onder de aandacht te brengen. Het maken van een promo om te plaatsen op social mediakanalen zit bij de prijs inbegrepen. Achteraf is de wedstrijd in zijn geheel terug te kijken.