Meer info

OVER MOONEN MOVIES

Uw amateurwedstrijd op professionele wijze vastgelegd.
Een professionele video van uw voetbalwedstrijd als blijvende herinnering.
Verbeter uw teamprestaties met een videoanalyse.

Moonen Movies is een veelgevraagde partner voor het maken van voetbalproducties voor amateurclubs door heel Nederland en diverse media

Voetbal zit in de genen van de familie Moonen. Zonen Jasper en Noah trokken beiden al op jonge leeftijd de noppenschoenen aan en zijn nog steeds actief op de grasmat. Daar ligt de basis van Moonen Movies: als trouw en fanatiek supporter begon vader Roger zo’n twintig jaar geleden met het filmen van de wedstrijden van zijn zonen. In eerste instantie met een eenvoudige camera. Maar de apparatuur groeide al snel mee met zijn liefde voor filmen tot het huidige niveau dat (semi)professioneel genoemd mag worden. In Moonen Movies komen zijn passie voor voetbal en video samen.

Moonen Movies is een veelgevraagde partner voor het maken van voetbalproducties voor amateurclubs door heel Nederland en diverse media. Ook individuele spelers kunnen terecht bij Moonen Movies voor het maken van een spelersportret.

Roger Moonen is tevens gecertificeerd KNVB-videoanalist en kan uw team en trainer voorzien van een professionele analyse van de wedstrijd en spelersacties.
Kijk eens voor een impressie van een voetbalverslag op het YouTube-kanaal van Moonen Movies. Met een gemiddelde kijkdichtheid van duizend tot tweeduizend views per film zijn de verslagen van Moonen Movies populair onder liefhebbers van amateurvoetbal. Deze populariteit kan tevens bijdragen aan de pr van uw eigen team, vereniging of u als speler.